در این قسمت از سایت دکتر سلام می خوایم طالبی رو مورد بررسی بذاریم و شما رو با طالبی بیشتر آشنا کنیم به همین منظور عکسایی از طالبی رو واسه شما دوستان عزیز جفت و جور کردیم. هم اینکه اطلاعاتی در مورد خواص و مضرات طالبی رو هم می تونین در ادامه مطلب بخونین

طالبی:

طالبی نام یکی از صیفی جاته. میوه طالبی شیرین و آبدار بوده، ریشه اون در کشور فرانسه و الجزایره.

چیجوری یه طالبی خوب بخریم:واسه خرید یه طالبی خوب و رسیده، با کف دست به اون ضربه بزنین باید یه صدای تو خالی داشته باشه. وقتی اونو در دست می گیرین باید نسبت به اندازه اش سنگین به نظر برسه و هیچ نقطه له شدگی یا نرم شدگی نداشته باشه. پوست اون باید به رنگ کرم یا زرد مایل شده باشه ( رنگ سبز پوست نشونه کال بودن اون هستش). محل اتصال اون به ساقه باید کمی نرم باشه و باقی مونده ساقه باید خیلی راحت کنده شه. یکی دیگه از نشونه های رسیده بودن طالبی بوی ملایم شیرینیه که از پوست اون به مشام می رسه.

فواید تغذیه ای طالبی

طالبی یکی از بهترین منابع ویتامینAه و پر از بتا کاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامینA می شه. تو یه فنجون آب طالبی فقط ۵۶ کالری انرژی هست ولی ۱۲۹% نیاز روزانه ما به ویتامینA رو تامین می کنه که تاثیر اون در بهبود بینایی و پوست بدن بر همه روشنه.

فایده های درمانی گرمک و طالبی

۱- طالبی میوه ای اشتها آور است.

۲- طالبی، ادرارآور، نرم کننده (ملیّن) و موجبطراوت و سرحالی پوست بدنه.

۳- خوردن طالبی، بعد از غذا برایدرمان کم خونی خوبه.

۴- مصرف طالبی واسه کسائی که سل ریوی دارن و یا گرفتار به یبوست و بواسیر هستن، خوبه.

۵- گرمک پر از ویتامین هایa وc و سلولزه.

۶- گرمک ملّینه؛ مخصوصاً واسه کسائی که از یبوست می نالند خوبه.

۷- گرمک و طالبی، تشنگی رو در تابستون آرامش میده.

۸- گوشت طالبی واسه آرامش سوختگیای سطحی و یا درمان ورم پوست موثره.

۹- آب طالبی واسه نرم کردن پوست خوبه.

احتیاط لازم در مصرف طالبی

۱- کسائی که مرض قند دارن باید در خوردن طالبی طرف احتیاط رو رعایت کنن و یا اونو مصرف نکنن

 ۲-  کسائی که ورم معده دارن، نباید در مصرف طالبی زیاده روی کنن.

منبع : hidoctor.ir